Voetbal

Iedereen kent wel de bekendste voetbalclub van Barcelona: FC Barcelona. Bent u een voetbalfan, dan is het zeker aan te raden een bezoek te brengen aan Nou Camp.

Voetbal FC Barcelona

In de prachtige havenstad Barcelona ligt een absolute topclub in zowel Spanje als Europa: FC Barcelona.
De club speelt in een enorm stadion genaamd Nou Camp of Camp Nou. Tijdens uw stedentrip Barcelona kan het leuk zijn om een bezoek te brengen aan dit indrukwekkende stadion. Wanneer u een dagje met de Bus Turistic door Barcelona rijdt, dan zal deze ook stoppen bij het stadion. U kunt dan in uw eigen tempo het stadion gaan bezoeken.

Nog leuker is het om tijdens uw stedentrip een wedstrijd van FC Barcelona te gaan bekijken. Het is overigens wel zo, dat de tickets voor de wedstrijden van FC Barcelona zeer gewild zijn. U zult de tickets dan ook vroeg moeten regelen. Hieronder zullen wij een aantal websites noemen, die officiële tickets aanbieden.

Tickets FC Barcelona

Er zijn diverse aanbieders van Tickets voor wedstrijden van FC Barcelona. Zoals eerder gezegd is de vraag naar de tickets erg groot, dus zorg dat u d'r vroeg bij bent. Zeker wanneer Barcelona tegen grote tegenstanders speelt zoals Real Madrid. Hieronder een aantal aanbieders van de tickets:

Bekijk de trailer van de voetbalwedstrijd FC Barcelona tegen Real Madrid in 2011: