Evenementen

Barcelona is een bruisende en levendige stad waar veel georganiseerd wordt. Hier geven we u informatie over een aantal grote evenementen in Barcelona, die u tijdens uw stedentrip kunt bezoeken.

Welke evenementen zijn het aanraden waard om tijdens uw stedentrip Barcelona te bezoeken?

  1. Het World Architecture Festival: Dit festival is een uniek evenement waar de beste werken van 's werelds grootse architecten worden getoond. Deze werken worden vervolgens door een jury beoordeeld en bediscussieerd. Het is ook mogelijk om workshops bij te wonen. Het evenement is vooral bestemd voor vakmensen en mensen die geïnteresseerd zijn in architectuur. het evenement vindt over het algemeen begin november plaats.
  2. Hipnotik: is een evenement, waarbij verschillende mixen van hip-hop en urban ten gehore gebracht worden. Tijdens het evenement worden discussies, exhibities, workshops en competities georganiseerd. Ook vindt u er graffiti galleries, mc battles en breakdance optredens. Centraal staan de Spaanse en / of Catalaanse hip-hop. Het festival vindt over het algemeen half september plaats en heeft als locatie: Carrer Montalegre 5, maar ook in de straten in de buurt staan diverse DJ's en beatboxers.


Meer evenementen in Barcelona volgen,...

Filmpje van Hipnotik Barcelona in 2011: