Après ski in Barcelona

Wellicht is Spanje niet het land waar u direct aan denkt bij een wintersportvakantie, maar u kunt er prachtige afdalingen maken. Combineer eens een wintersportvakantie met een stedentrip naar Barcelona.

Spanje beschikt over mooie en uitdagende skipistes in de Spaanse Pyreneeën. Ga bijvoorbeeld eens op skivakantie naar Baqueira-Beret. Er zijn prachtige rode en zwarte pistes in dit skigebied. De après ski is in Spanje heel anders, dan dat u wellicht gewend bent in Frankrijk en Oostenrijk.

U kunt hier wel genieten van cultureel Spanje. Combineer daarom een wintersportvakantie bijvoorbeeld met een paar dagen Barcelona. Deze stad heeft zoveel te bieden, dat u zich er zeker een paar dagen kunt vermaken. Vooral in de wintermaanden is het aan te raden om Barcelona te bezoeken. Het is er dan namelijk veel rustiger dan in de rest van het jaar. En extreem koud is het bijna nooit in Barcelona. Dus ideaal weer om een mooie stad te ontdekken.

In Barcelona kunt u het werk van Gaudi bewonderen. Hier kunt u echt niet om heen als u de stad bezoekt. Het meest bekende werk van hem is de Sagrada Familia. Deze indrukwekkende kerk is de moeite waard om te bezichtigen tijdens uw verblijf. Maar ook de Ramblas, het voetbalstadion Camp Nou van FC Barcelona en genieten van de heerlijke tapas in één van de restaurants in Barcelona, maken een verblijf in deze stad tot een onvergetelijke vakantie.

Gepubliceerd: 10 mei 2013
Door: Stedentrip-Barcelona.nl redactie