Disclaimer

De disclaimer van Stedentrip-Barcelona.nl.

Hoewel er uiterste zorg is besteed aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op Stedentrip-Barcelona.nl kan het altijd voorkomen, dat er onjuistheden op de website staan vermeld. Stedentrip-Barcelona.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor de schade van de onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen. Daarnaast aanvaardt Stedentrip-Barcelona.nl geen enkele aansprakelijkheid, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van de informatie welke door Stedentrip-Barcelona.nl is verstrekt.

Ook wanneer Stedentrip-Barcelona.nl verwijst naar informatie van derden d.m.v. links of door het gebruik van ter beschikking gestelde informatie, is Stedentrip-Barcelona.nl en de betrokken bedrijven niet aansprakelijk.

Stedentrip-Barcelona.nl is slechts een bemiddelende partij waarbij partners van Stedentrip-Barcelona.nl reserveringen afhandelen. Ook het betalen van deze reserveringen wordt direct gedaan aan de partner en nooit aan Stedentrip-Barcelona.nl.

Door het gebruik van Stedentrip-Barcelona.nl gaat u automatisch akkoord met de genoemde uitsluiting van aansprakelijkheid.