Worldticketshop

Worldticketshop brengt verkopers en kopers van tickets bij elkaar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om moeilijk verkrijgbare voetbalkaartjes van FC Barcelona aan te schaffen. Super leuk als u een stedentrip Barcelona met het bezoek aan een wedstrijd combineert.

Worldticketshop is in 2006 gestart met de verkoop van concertkaarten en kaartjes voor andere evenementen. Vanaf dat moment heeft Worldticketshop gewerkt aan een wereldwijd netwerk van verkopers, waardoor nu zelfs de kaartjes die moeilijk verkrijgbaar zijn, wel worden aangeboden via Worldticketshop.

Voor alle tickets kan je bij Worldticketshop terecht. Van tickets van Marco Borsato tot aan kaartjes voor de beste wedstrijden van FC Barcelona. Dat laatste is natuurlijk erg leuk, wanneer u uw stedentrip in Barcelona gaat combineren met een bezoek aan een wedstrijd van FC Barcelona.   

Vanaf 2010 brengt Worldticketshop kopers en verkopers via een marktplaats bij elkaar. Kopers kunnen dan vanachter hun pc eenvoudig en veilig kaartjes bestellen. Mocht er toch iets misgaan met de tickets en/of de entree, dan biedt Worldticketshop een 120% aankoopgarantie; mits er wordt voldaan aan de algemene voorwaarden.
 
Bij Worldticketshop werken zo'n 35 enthousiaste mensen vanuit heel de wereld. Het is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.