Ticketsnederland.nl

Ticketsnederland.nl is een wederverkoper van onder andere tickets van grote voetbalclubs. Bekijk het aanbod voetbalkaartjes van FC Barcelona, zodat u deze beroemde club kunt gaan zien tijdens uw stedentrip Barcelona.

Over Ticketsnederland.nl

Ticketsnederland.nl is gespecialiseerd in de in-en verkoop van uitverkochte en populaire theater, evenement, concert en sporttickets van en aan bedrijven en particulieren. Ze zijn dus een wederverkoper van tickets. De prijzen van de kaartjes zijn meestal iets hoger dan de oorspronkelijke ticketprijzen omdat de prijzen zijn gebaseerd op vraag een aanbod. Aan de andere kant is het dan wel mogelijk om bijvoorbeeld een uitverkochte topper tussen FC Barcelona en Real Madrid te gaan kijken tijdens uw stedentrip Barcelona.

Ticketsnederland.nl verzekerd dat alle tickets die worden verkocht via hun website origineel zijn en dat u met deze kaarten het evenement of bijvoorbeeld de voetbalwedstrijd kunt bezoeken. Mocht dit onverhoopt fout gaan, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag van Ticketsnederland.nl retour. 

Tickets voor FC Barcelona - Primera Division via Ticketsnederland.nl

Het kan gebeuren, dat een wedstrijd van FC Barcelona wordt verzet in verband met televisierechten. Dat is dan voor rekening/risico van de houder van het voetbalkaartje. De kaartjes blijven overigens wel geldig voor de eventuele nieuwe datum.

Ticketsnederland.nl garandeert 2 plaatsen naast elkaar. Bij een groter aantal gekochte kaartjes probeert Ticketsnederland.nl u zoveel mogelijk bij elkaar te plaatsen, maar kan dat niet garanderen. Kaartjes worden in de meeste gevallen afgeleverd bij het hotel of appartement waar u tijdens uw stedentrip verblijft. Deze worden één dag voor de voetbalwedstrijd daar afgeleverd.

Vervolgens kan het genieten beginnen. U bezoekt FC Barcelona in het indrukwekkende Camp Nou. De club, die winnaar is van onder andere de Wereld en Europese Supercup, Champions League en de Spaanse landstitel. Bekijk welke wedstrijd er is tijdens uw stedentrip Barcelona en koop online uw tickets. In Camp Nou gaat u voetbal ervaren zoals u nog nooit heeft gezien en gevoeld.