Booking.com

Booking.Com is een organisatie waar u voordelig online hotels kunt boeken in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd. In Barcelona bieden ze meer dan 1000 accommodaties aan, genoeg overnachtingsmogelijkheden dus voor uw stedentrip Barcelona.

Wat zijn de voordelen van het boeken van een hotel via Booking.Com?

  1. Ze spreken uw taal. De helpdesk en de website is er in ongeveer 40 talen;
  2. U kunt een keuze maken op basis van miljoenen hotelbeoordelingen van gasten die de hotels eerder bezocht hebben;
  3. Elke dag worden er bijna 300.000 overnachtingen geboekt bij Booking.Com. Het bedrijf heeft dan ook veel tevreden gasten;
  4. Het aanbod hotels is enorm met bijna 200.000 hotels verspreid over 30.000 bestemmingen en ongeveer 70 landen;
  5. U kunt besparen op uw hotelovernachtingen door u op te geven voor exclusieve deals, maar daarnaast betaalt u bijvoorbeeld ook geen reserveringskosten en zijn de prijzen van de hotelkamers over het algemeen laag.


Booking.Com - Barcelona

U weet waarschijnlijk wel, dat Booking.Com héél veel hotels wereldwijd aanbiedt. Maar wist u ook, dat ze meer dan 700 hotels beschikbaar heeft in en direct rond Barcelona? U kunt via de website heel makkelijk zoeken op bijvoorbeeld ligging van het hotel. Zo kunt u kiezen voor een ligging in een bepaalde wijk zoals bijvoorbeeld de wijk Eixample of de ligging ten opzichte van een monument zoals de Sagrada Familia. En uiteraard worden er diverse hotels aangeboden met een ligging op of tegen de luchthaven van Barcelona. Wel zo makkelijk wanneer u met het vliegtuig naar Barcelona komt.

Website: Booking.com